Sakaryadaki silahlı saldırı

Sakaryadaki silahlı saldırı -BGC Başkanı Kolaylı: Saldırıyı ve cinayetleri şiddetle ve nefretle bir kez daha kınıyorum


BURSA (A.A) - Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı ve Basın İlan Kurumu (BİK) Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Nuri Kolaylı, BİK Sakarya Şube Müdürü Recep Bolata yapılan silahlı saldırıyı kınadı.
     Kolaylı, yaptığı açıklamada, BİK Kontrol Hizmetleri Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Devrim Ersen Özerginin ardından Bolatın da yaşam mücadelesini kaybetmesinin acıları, dayanılmaz hale getirdiğini ifade etti.
     Saldırıyı ve cinayetleri şiddetle ve nefretle bir kez daha kınıyorum diyen Kolaylı, Recep Bolatın ailesine, yakınlarına, Basın İlan Kurumu camiasına başsağlığı diledi.
     Denetim amacıyla 26 Eylülde Sakaryada yayımlanan Anadolu gazetesine giden BİK Şube Müdürü Bolat ve kurum çalışanları Ökkeş Buğra Atılgan ve Devrim Ersen Özergin ile Yenisakarya gazetesinden temsilci olarak alınan Mustafa Süke, gazetenin imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz tarafından silahla yaralanmış, Özergin, aynı gün Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirmişti. Recep Bolat ise 8 Ekimde, tedavi gördüğü Çamlıcadaki Özel Universal Hastanesinde, 13 gün süren yaşam mücadelesini kaybetmişti.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Sakaryadaki silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER