Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Yeni Büyükşehir Belediyeler Kanunu doğru hizmetler getirecektir


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yeni Büyükşehir Belediyeler Kanununun doğru hizmetler getireceğini söyledi.
     Toçoğlu, partisinin Ferizli İlçe Teşkilatınca düzenlenen toplantıda vatandaşlara Yeni Büyükşehir Belediyeler Kanununu anlattı.
     Belediyelerin, vatandaşların emaneti olduğunu vurgulayan Toçoğlu, Emanetinizi en güzel şekilde korumak bizim görevimiz. Sayın Başbakanımız bunu en iyi bilenlerdendir. Seçim üstü popülizm yapmayarak belde belediyelerini kapatıyor. Bunun sebebi vatandaşa israf etmeden en iyi hizmeti sunma hedefidir dedi.
     Yeni kanunla imar bütünlüğü sağlanarak, köylerin ve mahallelerin sağlıklı gelişiminin sağlanacağına işaret eden Toçoğlu, Yerinde ve doğru hizmet amaçlanmıştır. Bir belde belediyesinin içme suyu ve kanalizasyon tesisi o imkanlarıyla mümkün mü- Hayır. Sakaryamızda buna gerek de yok. Bir arıtma tesisi yapar ve o bölgenin ihtiyacına cevap veririz. İsraf olmaz, yerinde ve etkin hizmet gerçekleştirilmiş olur diye konuştu.
     Toçoğlu, şunları söyledi:
     Özel İdare ile büyükşehir belediyesi birleşecek. Özel İdarenin tecrübesinden yararlanacağız. Köylerimiz korkmasınlar. Orman köylerinin bütün hakları korunuyor. Yeni haklar ilave edildi. Yeni Büyükşehir Belediyeler Kanunu doğru hizmetler getirecektir. Vatandaşımız hizmet açısından hiç endişe etmesin.
    
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER