Sakız Adasından karnaval daveti

Sakız Adasından karnaval daveti -Apokries Karnavalını İzmirde tanıtan Sakız Adası Belediyesi yetkilileri, Türkleri kutlamalara davet etti


İZMİR (A.A) - Yunanistanın Sakız Adasında düzenlenecek olan Apokries Karnavalı İzmirde tanıtıldı.
     Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İzmir Şubesinde düzenlenen toplantıda konuşan Sakız Adası Belediyesi Turizm Geliştirme Komitesi Başkanı Koustos Moundros, 16-18 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan karnavala Türkleri davet etti.
     Moundros, Paskalya döneminden önce kutlanan Apokries Karnavalında turistlerin bir çok etkinliği izleme imkanını bulacağını belirterek şunları söyledi:
     Biz İzmiri ve Çeşmeyi çok sık ziyaret ediyoruz. Her gelişimizde bizleri çok sıcak karşılıyorsunuz. Bunun için çok teşekkür ederim. Sakız Adası İzmirden 1 saatten daha da kısa sürede ulaşılabilen bir noktada. Sakız Adasının bütün Türkiyede tanınmasını çok istiyorum. Sakız Adası, ilkbahar ve yaz aylarında gezilmesi çok güzel bir yerdir. Her fırsatta da geleneklerimizi göreneklerimizi sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz. Müzik ve eğlence dönemi var önümüzde. Bu karnaval eğlencesini de sizlerle birlikte yaşamayı arzu ediyoruz.
     TÜRSAB İzmir 2. Başkanı Hasip Ali Hepşen de Yunan adaları ile turizm ilişkilerini geliştirmeye önem verdiklerini dile getirdi. Sakız Adasının birçok cazip yönünün bulunduğuna dikkati çeken Hepşen, Karnaval eğlencelerinde Sakızlı dostlarımızı yalnız bırakmayacağız dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Sakız Adasından karnaval daveti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER