Şampiyon sporcular, Kaymakam Girgini ziyaret etti

Şampiyon sporcular, Kaymakam Girgini ziyaret etti


MARDİN (A.A) - Nusaybin Kaymakamı Murat Girgin, Mardinde düzenlenen okullar arası yarışmalarda birinci olan Oğuzhan Ortaokulu Yıldız Kız Hentbol Takımını makamında kabul etti.
     Başarılarından dolayı sporcuları kutlayan Girgin, kendi imkanları çerçevesinde tüm okullara destek vermeye çalıştıklarını söyledi.
     Kaymakam Girgin, ilçede yaklaşık 35 bine yakın öğrencinin bulunduğunu belirterek, Bu öğrenciler içerisinden mutlaka ressam, voleybolcu, basketbolcu ve futbolcu çıkmalı. Sınav endeksli değil, herkesin kendi yetenekleri çerçevesinde eğitimlerini sürdürmesi gerekir. Önemli olan bu yetenekleri keşfetmektir. Sportif faaliyetler öğrencilerimizin sosyal alanlarda da başarılı olmasını sağlıyor dedi.
     Eski okulların yapıldığı alanların çok dar olduğunu kaydeden Girgin, yeni yaptıkları okulların alanlarını geniş tutarak sosyal alanları oluşturmak istediklerini, ayrıca ilçede yeni bir spor salonu ihalesini yaptıklarını da sözlerine ekledi.
     Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, Okul Müdürü Mehmet Şefik Yenigün, takım antrenörü Rıza Yavuz, Beden eğitimi öğretmenleri ve sporcular katıldı.
     Takımın martın ilk haftasında Hatayda yapılacak bölge şampiyonasına katılacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Arif Altunkaynak/İbrahim Sincar/Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Şampiyon sporcular, Kaymakam Girgini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER