Şampiyon U16 takımı başkan Çetinkayayı ziyaret

Şampiyon U16 takımı başkan Çetinkayayı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Antalya Batı Liginde şampiyon olan Kumluca Belediyespor U16 takımı oyuncuları, antrenör Hakan Çataltepe ile Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkayayı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Antrenörü Hakan Çataltepe, takım olarak ligde başarılı bir performans sergilediklerini, oynadıkları 14 maçtan 12sinde galip geldiklerini, ikisinde ise beraberlik aldıklarını kaydetti.
     Şampiyon takımın gelecek haftadan itibaren play-off maçları oynayacağını ifade eden Çataltepe, 10 takımın katılacağı ve iki grupta yapılacak maçlar sonunda grubu birinci bitiren takımın, U16 Türkiye Şampiyonasında Antalyayı temsil edeceğini belirtti.
     Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şampiyon sporcuları kutladı. Gençlerin sporun içinde olmalarının sevindirici olduğunu ifade eden Çetinkaya, futbolda başarının bireysel becerinin yanında, takım birlikteliği oluşturabilmekten geçtiğini vurguladı.
     Çetinkaya, Gençlerimizin bu başarısı beni gururlandırdı. Bu başarı, sadece kendilerine değil, ilçemize ve ailelerine de büyük sevinç yaşatmıştır. Amaç sadece futbol oynamak ve oynatmak değil, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, izleyici olarak da bilinçli bir futbol takipçisi olmalarını sağlamaktır dedi.
     Başkan Çetinkaya, ziyaretin sonunda şampiyon gençlere ayakkabı hediye etti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Şampiyon U16 takımı başkan Çetinkayayı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER