Samsundaki kuvvetli yağış

Samsundaki kuvvetli yağış -Ayvacık ilçesindeki heyelanda toprak altında kalarak yıkılan evde yaşamını yitiren Mesut Zengin için Çarşambada cenaze töreni düzenlendi -Törene, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç da katıldı (Fotoğr


SAMSUN (A.A) - Ayvacık ilçesi Çamalan köyünde kuvvetli sağanağın neden olduğu heyelanda toprak altında kalarak yıkılan evde yaşamını yitiren Mesut Zengin için, Çarşamba ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıçın da katıldığı cenaze töreni düzenlendi.
     Ayvacık Devlet Hastanesinden yakınlarınca alınan 65 yaşındaki Mesut Zenginin cenazesi, Çarşamba ilçesi Ali Fuat Başgil Mahallesindeki evine getirildi. Helallik alınmasının ardından Zenginin cenazesi, Merkez Camisine götürüldü.
     Buradaki törene Zenginin ailesi ve yakınları, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun milletvekilleri Mustafa Demir ve Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Zenginin cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından, toprağa verilmek üzere Ayvacıkın Çamalan köyü Karaağaç Mahallesine gönderildi.
     Çamalan köyü Karaağaç Mahallesindeki heyelan sonucu yıkılan evde toprak altında kalan ancak yapılan çalışmayla yaralı kurtarılan Mesut Zengin, kaldırıldığı Ayvacık Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman - İlyas Gün - Anıl Kuru
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsundaki kuvvetli yağış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER