Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Aydın: -Artık genel sekreter ve başkanlar ile hastane yöneticilerinin başarısı karne notuna bağlı


SAMSUN (A.A) - Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, Artık genel sekreter ve başkanlar ile hastane yöneticilerin başarısı karne notuna bağlı dedi.
     Aydın, makamında düzenlediği basın toplantısında, kamu hastanelerinin Samsunda daha iyi ve kaliteli hizmet vermesi amacıyla gereken çalışmaları yapacaklarını söyledi.
     Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin Eğitim ve Araştırma Hastanesi içinde oluşturulduğunu belirten Aydın, şunları kaydetti:
     Birliğimize, 16 hastane ile 2 ağız ve diş sağlığı merkezi bağlı. Birliğimiz Genel Sekreterliği, genel sekreter başta olmak üzere 3 başkandan oluşmaktadır. Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Dr. Ahmet İsmailoğlu, İdari İşler Daire Başkanı İbrahim Küçük, Kamu Hastaneleri Birliği Samsun Mali Hizmetler Daire Başkanı Uzm. Dr. Ramazan Taşdemirdir. Birlik, tüm hastane ve ağız diş sağlığı merkezlerinin sundukları tıbbi hizmeti, personel dengesini, satın alımları koordine edecek ve kamu kaynaklarını en etkin bir biçimde kullanacaktır.
     Sağlık Bakanlığının daha iyi hizmet verilmesi adına böyle bir yapılandırmayı hayata geçirdiğini ifade eden Aydın, Biz de alınan karar gereği Samsunda göreve başladık. Birliğin kurulmasıyla hastane ve ağız diş sağlığı merkezlerinin yönetim anlayışı da değişmiştir. Artık genel sekreter ve başkanlar ile hastane yöneticilerinin başarısı karne notuna bağlı. Bu kişiler sözleşmeli statüde çalışmaktadır diye konuştu.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER