Sanatçı Neşet Ertaşın vefatı

Sanatçı Neşet Ertaşın vefatı -Ertaşın kardeşi Necati Ertaş: -Cenaze, yarın sabah uçakla Ankaraya oradan da Kırşehire götürülecek


İZMİR (A.A) - İzmirde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk Halk Müziği sanatçısı ve söz yazarı Neşet Ertaşın kardeşi Necati Ertaş, Neşet Ertaşın cenazesinin, yarın sabah uçakla Ankaraya oradan da defnedilmek üzere Kırşehire götürüleceğini söyledi.
     Necati Ertaş, gazetecilerin soruları üzerine, Cenaze, yarın sabah uçakla Ankaraya oradan da Kırşehire götürülecek dedi.
     Neşet Ertaşın menajeri Gülsüm Sarıkaya da, sanatçı için Ankarada tören düzenlenip düzenlenmeyeceğinin henüz netleşmediğini söyledi.
     Sarıkaya, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslanın birkaç gün önce Ertaşı ziyaret ettiğini hatırlatarak, Bu ziyaret sonrası Ertaşın fotoğrafı basınla paylaşılmış. Neşet Ertaş, o fotoğrafın paylaşılmasına çok üzülmüştü dedi.
     Bu arada, CHP İzmir milletvekilleri Mustafa Moroğlu ve Hülya Güven, Neşet Ertaşın hastanedeki ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.
     Ziyaret sonrası konuşan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, türküleri ve felsefesiyle büyüdüğü Ertaşı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.
     Büyük bir halk ozanını kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirten Hülya Güven ise Ertaşın ailesinin oldukça üzüntülü olduğunu dile getirdi.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Gülcan Kaplan / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Sanatçı Neşet Ertaşın vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER