Sandıklıya 3 yeni otel müjdesi

Sandıklıya 3 yeni otel müjdesi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarın Sandıklı ilçesindeki Hüdai Kaplıcasının bulunduğu alana 3 adet 5 yıldızlı termal otelin kurulacağı, bunun için de Kültür ve Turizm Bakanlığından onay beklendiği bildirildi.
     Sandıklıya 5 yıldızlı termal otel yapmak için proje oluşturan Antalyadaki özel bir firmanın yetkilileri, Belediye Başkanı İsmail Elibolu makamında ziyaret etti.
     Elibol, kabulünde, kendisini ziyaret eden firmanın yanı sıra Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile Antalyalı bir farklı firma tarafından 5 yıldızlı termal otel inşa etmek için proje hazırlandığını, Kültür ve Turizm Bakanlığından onay beklendiğini kaydetti.
     Sandıklının son yıllarda termal turizmin göz bebeği haline gelmeye başladığını ifade eden Elibol, şöyle konuştu:
     Yeni yapılacak otellerle ilçe daha da büyüyecek. Açılacak 3 yeni otel sayesinde ilçemizde yaşayan bir çok işsize iş imkanı doğacak ve böylece evlerine ekmek parası götürebilecekler. İlçemiz yeni yapılan ve yapılacak otelleriyle, seralarıyla ve Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalarla günden güne gelişiyor. Her zaman bu tür iştiraklerin artması ve ilçemize yatırımcı getirebilmek için elimden geleni yapıyorum. İş adamı kimliğimizle yatırımcılarla aynı dili konuşuyoruz ve anlaşmamız kolay oluyor. Bu tür yatırımlarla Sandıklı daha da gelişecek, işsizlik azalacaktır. İlçemizde yatırım yapan tüm iş adamlarına her türlü desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Sandıklıya 3 yeni otel müjdesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER