Sanica Boru Elazığsporda, Medical Park Antalyaspor

Sanica Boru Elazığsporda, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıkları -Teknik direktör Vural: Artık kaybetme lüksümüz yok. Muhakkak kazanmamız gereken bir maç oynayacağız


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Ligin 23. haftasında sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı.
     Kulüp tesislerinde teknik direktör Yılmaz Vural nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlığı bulunan Sedat Bayrak düz koşu yaptı, Mustafa Sarp ise takımdan ayrı salonda çalıştı.
     Vural, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Bursaspor karşısında aldıkları 1-0lık yenilgi nedeniyle üzgün olduğunu söyledi.
     Ligde kritik haftalara girildiğini ifade eden Vural, Artık kaybetme lüksümüz yok. Muhakkak kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Bu da kolay değil. Muhakkak kazanmamız gerekiyorsa hiç kolay bir şey değil dedi.
     Yılmaz Vural, Medical Park Antalyaspor maçından 3 puan almaları durumunda ikinci devrede toplam 8 puana ulaşacaklarını dile getirerek, Bu önemli bir puan. Ligde alınan her puan çok önemli. Sahada bizim, dışarıda taraftarlarımızın da gayretiyle umarım Medikal Park Antalyasporu evine eli boş göndeririz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ömer Fansa / Önder Felek
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporda, Medical Park Antalyaspor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER