Sanica Boru Elazığsporda Kasımpaşa maçı hazırlıkları

Sanica Boru Elazığsporda Kasımpaşa maçı hazırlıkları -Teknik direktör Vural: Bizim için çok kritik bir dönemeç. Kazanırsak çok önemli bir atak yapmış olacağız


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Spor Toto Süper Ligin 20. haftasında Kasımpaşa ile kritik bir maça çıkacaklarını belirterek, Kazanırsak çok önemli bir atak yapmış olacağız dedi.
     Sanica Boru Elazığspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Vural, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Mehmet Ağardan 3-1 kazandıkları Trabzonspor maçı sonrası aldığı kutlama mesajının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.
     Ağarın, kendisine ve yönetime göstermiş olduğu ilgiye teşekkür eden Vural, Onu da bir an evvel aramızda görmekten çok mutlu olacağımızı buradan söylemek istiyorum ifadelerini kullandı.
     Ligde 20. haftada Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden Vural, zorlu bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini vurgulayarak, Bizim için çok kritik bir dönemeç. Kazanırsak çok önemli bir atak yapmış olacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen / Önder Felek
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporda Kasımpaşa maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER