Sanica Boru Elazığsporda Orduspor maçı hazırlıkları

Sanica Boru Elazığsporda Orduspor maçı hazırlıkları


ELAZIĞ (A.A) - Süper Toto Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığspor, ligin 8. haftasında deplasmanda yapacağı Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
     Gökmen Yıldıran 1 Nolu Antrenman Sahasında, antrenör Alaattin Tutaş ve altyapı koordinatörü Şerafettin Tutaş nezaretinde yapılan idmana, milli takımlarında bulunan Pascal Feindouno ve Amr Hassan Zaki ile oturma izni işlemlerini sürdüren Marvin Zeegelaar ve Julian Faubert katılmadı.
     Takım kaptanı Bülent Ertuğrul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın iyi yerlere geleceğini belirterek, Milli maç için verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip, lige Orduspor galibiyetiyle başlamak istiyoruz. Tek hedefimiz galibiyet dedi.
     Göksu Türkdoğan da yeni transferlerin, uyum sağlamak için saha içi ve saha dışında arkadaşlarıyla toplu hareket ettiklerini söyledi.
     Ahmet Görkem Görk ise sezona Fenerbahçe maçıyla iyi başladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
     Daha sonra kötü sonuçlar aldık. İnşallah aramızdaki uyumu yakalayıp, galibiyet serileri alırız. Buna çok ihtiyacımız var. Lige verilen arayı iyi değerlendireceğiz. 7 maçta alınmış 3 puan var. Hedefimiz 10 maçta en az 4-5 galibiyet. Bunu yakalayamazsak ikinci yarı işimiz çok zor olur.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporda Orduspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER