Sanica Boru Elazığsporda transfer çalışmaları

Sanica Boru Elazığsporda transfer çalışmaları -Elazığ ekibi, Önder Turacı, Mehmet Çakır ve Eren Aydın ile sözleşme imzaladı


ELAZIĞ (A.A) - Transfer çalışmalarını sürdüren Sanica Boru Elazığspor, anlaşma sağladığı Önder Turacı, Mehmet Çakır ve Eren Aydın ile sözleşme imzaladı.
     Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Ara transfer döneminde kadromuzu güçlendirme yönündeki çalışmalarını sürdüren transfer komitemiz, Mustafa Sarp, Tidiane Sane ve Tolga Özgenin ardından bu kez de Göztepeden Önder Turacı, son olarak Kardemir Karabüksporda forma giyen Mehmet Çakır ve Eyüpspordan Eren Aydın ile kesin anlaşma sağladı denildi.
     Bir süre önce Antalya kampına katılan 3 futbolcunun, takımın kamp yaptığı Miracle Hotelde sözleşme imzaladığı kaydedildi. İmza törenine, kulüp başkanı Selçuk Öztürkün yanı sıra futbol şube sorumluları Zafer Yetiş ve Yüksel Aydın ile teknik menajer Emrah Yıldızın katıldığı belirtildi.
     Açıklamada, 3 futbolcu da sezon sonuna kadar Sanica Boru Elazığspor forması giyecek. Elazığsporumuza hayırlı olsun ifadelerine yer verildi.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporda transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER