Şanlıurfada Kültür ve Turizm Komisyonu oluşturuldu

Şanlıurfada Kültür ve Turizm Komisyonu oluşturuldu -Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş başkanlığındaki komisyon ilk toplantısını yaptı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş başkanlığında oluşturulan Kültür ve Turizm Komisyonu ilk toplantısını yaptı.
     İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Vali Celalettin Güvençin talimatıyla kentin kültür ve turizm potansiyelini korumak, yaşatmak, tanıtmak gibi amaçlarda faaliyet göstermek, kurumlar arasında eşgüdümü sağlamak ve il adına ortak akılla hareket ederek kararlar vermek ve uygulamak üzere komisyon kurulmasına karar verildi.
     Bu kapsamda Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş başkanlığında Kültür ve Turizm Komisyonu oluşturuldu.
     Şanlıurfa Belediye Başkanlığı, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Şanlıurfa İl Özel İdaresi, Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV), tur operatörleri ve turizm işletme belgeli otellerin temsilcilerinden oluşan komisyon, ilk toplantısını Valilik Toplantı Salonunda yaptı.
     Toplantıda, yurt içi ve yurt dışı kültür ve turizm fuarlarına katılım, Şanlıurfa kent merkezinde gezi güzergahlarındaki sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.
     Toplantıda ayrıca gezi güzergahlarına çok dilli yön ve bilgi panolarının konulması, 2013 EMITT Turizm ve Seyahat Fuarı, 2013 ITB Berlin Turizm Fuarı, 2013 Japonya ve Kore Turizm fuarlarına katılma kararı alındı.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfada Kültür ve Turizm Komisyonu oluşturuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER