Şanlıurfada silahlı suç örgütüne yönelik operasyon

Şanlıurfada silahlı suç örgütüne yönelik operasyon -Silahlı suç örgütü kurarak adam kaçırıp, hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada silahlı suç örgütü kurarak adam kaçırıp, hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kentte faaliyet gösteren bir suç örgütünü tespit eden ekipler, bu kişileri 3 ay boyunca takibe aldı.
     Örgütün 7 ayrı olayı gerçekleştirerek yaklaşık 30 bin TL haksız kazanç sağladığını belirleyen polis, zanlılara yönelik düzenlediği operasyonda Mehmet Garip D. (25), Murat İ. (23), İbrahim Halil S. (20) ve Nurettin Uyu (24) kent merkezindeki evlerinde gözaltına aldı.
     Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, Silahlı suç örgütü kurmak, adam kaçırmak, hırsızlık ve ruhsatsız silah bulundurma iddiasıyla adliyeye sevk edildi.
     Bu arada söz konusu suç örgütünün lideri olduğu öne sürülen Mehmet Z. ile örgüt üyesi Mehmet Garip Y. ve Yaşar Unun da işledikleri başka bir suçtan dolayı cezaevinde olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şanlıurfada silahlı suç örgütüne yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER