Şanlıurfada ulaşım hizmetleri

Şanlıurfada ulaşım hizmetleri -Vali Güvenç: 500 kilometre yol yapıldı, 5 bin kilometreye daha ihtiyaç var


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, kentte 500 kilometre yolun yapıldığını ancak 5 bin kilometrelik yola daha ihtiyaç bulunduğunu bildirdi.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Güvenç, İl Genel Meclisi üyeleri ve emniyet personeliyle Polisevinde bir toplantı yaptı.
     Meclis çalışmalarının vatandaşların takdirini topladığını belirten Vali Güvenç, üyelere yürüttükleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
     Güvenç, devletin en eski ve devredilemez görevinin asayiş ve güvenliği sağlamak olduğunu hatırlatarak, kentte suç ve suçluyla mücadelede önemli mesafelerin alındığını da dile getirdi.
     Vali Celalettin Güvenç, kentte yürütülen yol çalışmalarına da değindiği konuşmasında, şunları kaydetti:
     Yol ve içme suyu sorunlarının giderilmesinde önemli mesafeler alındı. 500 kilometre yol yapıldı, 5 bin kilometreye daha ihtiyaç var. Gücümüz yettiğince bunları yapıyoruz. Büyükşehir olmadan bu yılı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Büyükşehir teşkilatı kuruldu kuruluyor derken köylüyü mağdur etmememiz, bu yıl en büyük hizmeti yapmamız lazım. Sayın bakanımızın gayretleriyle merkezi idareden yollar için ekstra bir kaynak alabilirsek çok daha iyi olacak. Önümüzdeki yıllarda köylümüzün rahat edebilmesi için bunu yapmaya mecburuz. Bunun çabası ve gayreti içerisindeyiz.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfada ulaşım hizmetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER