Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -HRÜ Rektörü Prof. Dr. Mutlu taburcu oldu


ŞANLIURFA (A.A) - Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Harran Üniversitesi (HRÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlunun taburcu edildiği bildirildi.
     HRÜden yapılan açıklamada, bir süre önce iki kalp damarında daralma tespit edilince stent takılan Rektör Mutlunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Prof. Dr. Mutlu, sağlık durumunun iyi olduğunu, birkaç güne kadar görevinin başında olacağını belirtti.
    
     -8 Mart Dünya Kadınlar Günü
    
     AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Gök, mesajında, şu görüşlere yer verdi:
     Hayatımızın her anında bizleri onurlandıran, bizleri eğiten, yetiştiren, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın değerini kelimelerle ifade etmek mümkün değildir. Çalışma hayatında da kadınlarımız önemli bir yere sahiptir. Yıl içinde bir gün kutlanan ancak bir güne sığdırılmayacak kadar değerli olan, Peygamber Efendimizin, Cennet annelerin ayakları altındadır sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.
    
     -Viranşehir Devlet Hastanesinde kutlama
    
     Viranşehir Devlet Hastanesi yöneticileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hastanede çalışan kadınların gününü kutlandı.
     Kadın sağlık personeliyle kahvaltıda bir araya gelen hastane yöneticileri karanfil dağıttı.
     Başhekim Dr. Sedat Sayılır, kadınların yılda sadece bir gün değil her zaman hatırlanması gerektiğini belirterek, Yaşantımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın gününü kutluyorum dedi.
     Hastane yönetimi ayrıca servislerde yatan kadın hasta ve refakatçilerine de karanfil dağıttı.
     Etkinliğe Başhekim Yardımcısı Dr. İlhan Erkan, Sağlık Hizmetleri Müdürü Zeynep Çakar, Sağlık Hizmetler Müdür Yardımcısı Fatma Selma Özücek, Hastane Müdürü Aslan Çiftçi ve personeller katıldı.
    
     Muhabir: Reşit Dağ / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER