Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Çadır kentteki gerginlik


ŞANLIURFA (A.A) - GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kapaklı, Süleyman Şah Çadır Kentinde gazetecilere yapılan saldırıyı kınadı.
     Kapaklı, yaptığı açıklamada, gazetecilerin haber alma özgürlüğünün kısıtlanmaması gerektiğini belirtti.
     Basın mensuplarının haber almaya çalıştıkları sırada özel güvenlik görevlilerince darp edildiğini iddia eden Kapaklı, şunları kaydetti:
     Bugün çadır kentte görev yapan güvenlik görevlileri, çıkan olayları görüntülemeye çalışan bazı muhabirlerin kameraları kırılmış, araçlarına zarar verilmiştir. Bu saldırıyı yapanları nefretle kınıyoruz. Basının, dolayısıyla da halkın haber alma özgürlüğüne yönelik bu tür uygulamaların tekrar edilmemesi için yetkililerin gerekli tedbirleri alacağını umuyoruz.
    
     -Fakıbabadan MÜSİADa ziyaret
    
     Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Şubesini ziyaret etti.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre Fakıbaba, MÜSİAD Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüştü.
     Fakıbaba, görüşmede üyelere belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şube Başkanı Yetkinde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Halil Fidan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER