Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Vali Güvenç, doğa yürüyüşüne katıldı


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından Tek Tek Dağları Milli Parkında düzenlenen doğa yürüyüşüne katıldı.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Vali Güvenç, Toprak ve Su Kaynakları Araştırma Enstitüsünde bir araya geldiği muhasebecilerden Milli Parka ilişkin bilgi aldı.
     Daha sonra Tek Tek Dağları Yerleşkesindeki Rüstem Deresine geçen Vali Güvenç ve beraberindekiler, bölgede yaklaşık 2 saat süren yürüyüş yaptı.
     Vali Güvençe yürüyüşte Şanlıurfa SMMMO Başkanı Nihat Taş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ile bir grup muhasebeci ve mali müşavir aileleriyle eşlik etti.
    
     -Sivereke yüzme havuzu yapılıyor
    
     Siverekte yüzme havuzu inşa çalışması başladı.
     Kaymakam Hamza Erkal, Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu yanındaki boş alanda temel kazısı yapılmış, serpme beton dökülen havuz inşaatında incelemelerde bulundu.
     Erkal, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede zaman zaman boğulma olaylarıyla karşılaşıldığını hatırlatarak, söz konusu üzücü olayları en aza indirebilmek için havuzun yapıldığını belirtti.
     Yaklaşık 6 bin metrekare boş araziye inşa edilen havuzun uzunluğu 36 genişliğinin ise 16 metre olması planlanıyor.
    
     -Ceylanpınar Belediyesinin çalışmaları
    
     Ceylanpınar Belediyesinin park ve taziye evi çalışmaları devam ediyor.
     Belediyeden yapılan açıklamada Cumhuriyet ve Bahçelievler Mahallesinde iki taziye evi inşaatının sürdüğü belirtildi.
     Açıklamada, devam eden cadde ve sokaklarda kilit taşı döşeme işleri kapsamında TOKİ kavşağından TİGEM kapısına kadarki güzergahın iki gün araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş - Sait Aydın / Rauf Maltaş
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER