Şanlıurfaspor yönetimi taraftara minnettar

Şanlıurfaspor yönetimi taraftara minnettar -Basın sözcüsü Akıl: 23 bin taraftarımız olumsuz hava koşullarına rağmen bizi 90 dakika boyunca destekledi, galibiyetimizde önemli rol aldıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun lideri Şanlıurfaspor yönetimi, hafta sonu yapılan Çorumspor maçında kendilerine destek veren taraftara teşekkür etti.
     Basın sözcüsü Reşit Akıl yaptığı açıklamada, GAP Arena Stadyumunda Çorumspor ile oynadıkları maçtan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
     Ceylanların, GAP Arenadaki maçta taraftarının yoğun ilgisiyle karşılaştığını dile getiren Akıl, şunları kaydetti:
     23 bin taraftarımız olumsuz hava koşullarına rağmen bizi 90 dakika boyunca destekledi, galibiyetimizde önemli rol aldıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Maçta bizi destekleyen başta Valimiz sayın Celalettin Güvenç olmak üzere tüm protokol üyeleri ve stadı dolduran taraftarlarımıza bu galibiyeti hediye ediyoruz. Bundan sonraki hedefimiz deplasmanda oynayacağımız İskenderun Demirçelikspor maçını kazanmaktır. Bu maçla ilgili hazırlıklarımız da sürüyor.
     (RUF-DAŞ-İSM)
<< Önceki Haber Şanlıurfaspor yönetimi taraftara minnettar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER