Sapanca, yatırımcılar için cazibe merkezi oldu

Sapanca, yatırımcılar için cazibe merkezi oldu -Gölü, çam ağaçları, alabalık tesisleri, yaylaları, mesire alanları ve 5 yıldızlı 2 oteliyle yerli ve Arap turistlerin uğrak mekanı olan Sapanca, proje aşamasındaki 2 lüks otelin tamamlanması


SAKARYA (A.A) - Salih Eren - Gölü, çam ağaçları, alabalık tesisleri, yaylaları, mesire alanları ve 5 yıldızlı 2 oteliyle yerli ve Arap turistlerin uğrak mekanı olan Sapanca, proje aşamasındaki 2 lüks otelin tamamlanmasıyla konaklama merkezi olacak.
     Sakarya Valisi Mustafa Büyük, AA muhabirine Sakaryanın turizm açısından önemli bir şehir olduğunu belirterek, kentin tanıtımı için yoğun şekilde etkinlikler yaptıklarını söyledi.
     Büyük, kamu arazilerini yatırımcılara tahsis etme yönündeki gayretlerin devam ettiğini ifade ederek, Şu anda Yanıkta 5 yıldızlı otel yatırımının ön izni verildi. Yerli bir yatırımcı bu yatırımları gerçekleştirecek. Sapanca Mahmudiyede de Ortadoğu kökenli bir firmanın turizm otel yatırımı talebi var. Onunda ilk kararları oluşturuldu. Belirli süreçler devam ettikten sonra bu talepler yerine getirilecek diye konuştu.
    
     -Her türlü yatırıma ev sahipliği yapacak durumdayız-
    
     Büyük, hem yerli hem de yabancı yatırımcıların turizm alanındaki ilgisinin devam ettiğine işaret ederek, turistik yatırımlara önem verdiklerini vurguladı.
     Her türlü yatırıma ev sahipliği yapacak durumdayız diyen Büyük, yeni yatırım alanları için çalışmaların devam ettiğini dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:
     Şehrin yaşanılabilir seviyesini artırması ve diğer alanlardaki gelişmesine olumlu katkı sağlaması açısından turizm yatırımları çok daha değerli. Bunun uygun ortamının hazırlanması yatırımların artması konusunda da elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bir yatırımcı için istenen herşey altyapı, ulaşım, fiziki mekanlar, insan yapısı coğrafi durumu her yönü ile uygun bir şehir durumundayız.
     Yeni yatırım alanları için çalışmalarımız devam ediyor.
    
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sapanca, yatırımcılar için cazibe merkezi oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER