Saraçoğlu, gazetecilerle vedalaştı

Saraçoğlu, gazetecilerle vedalaştı


ESKİŞEHİR (A.A) - Kastamonuya tayin olan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Süleyman Saraçoğlu, Eskişehir Gazeteciler Cemiyetine (EGC) veda ziyaretinde bulundu.
     Saraçoğlu, ziyaretinden yaptığı konuşmada, 24 yıldır Eskişehirde görev yaptıktan sonra 3 Ağustosta Kastamonu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne tayin edildiğini anımsattı.
     Görevi süresince gazetecilerle yakın ilişki içerisinde olduklarını ifade eden Saraçoğlu, 24 yıldır tanıdığım basın mensuplarıyla sık sık fikir alışverişinde bulunduk. Haber konusunda gazeteci arkadaşlarımızı destekledik. Güzel çalışmalar yaptık. Nüfus Müdürlüğünün 24 yıl önceki haliyle şimdiki hali arasındaki farkı kendileri bizzat yakından takip ettiler diye konuştu.
     Saraçoğlu, vatandaşların beklemeden işini bitirmesi için 15 yıl önce öğle tatilini kaldırıp başlattıkları nöbetçi memur uygulamasının da örnek olduğunu anlatarak, Eskişehirli bizi sevdi, çok güzel dostluklarımız, arkadaşlıklarımız oldu. Çok güzel anılarla Eskişehirden ayrılıyorum. Eskişehirden ay sonuna doğru ayrılacağım. Benim yerime de Trabzon İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Kemal Özmen atandı diye konuştu.
     EGC Genel Sekreteri Bülent Özyazıcı da, Saraçoğlunun bugüne kadar hiçbir gazeteciyi geri çevirmediğini vurgulayarak, Eskişehirlilerin Saraçoğlunun gitmesinden üzüntü duyduklarını, Kastamonulular adına ise sevindiklerini söyledi.
     Özyazıcı, konuşmaların ardından gazetecilere desteklerinden dolayı teşekkür ettiği Saraçoğluna plaket verdi.
     Saraçoğlu, ziyarette bulunan EGC yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerle vedalaştı.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Saraçoğlu, gazetecilerle vedalaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER