Sarıgölden 251 Bin Dev Öğrenci Kampanyasına

Sarıgölden 251 Bin Dev Öğrenci Kampanyasına destek


MANİSA (A.A) - Sarıgöl Şehit Esin Akay İlköğretim Okulu Aile Birliği, Manisa Valiliği tarafından yürütülen 251 bin Dev Öğrenci kampanyasına destek olma ve okulun ihtiyaçları için kaynak sağlama amacıyla ilçede voleybol turnuvası düzenledi.
     Sarıgöl Şehit Esin Akay İlköğretim Okulu Aile Birliğince organize edilen 12 takımın katıldığı voleybol turnuvası, Sarıgöl Kapalı Spor Salonunda başladı.
     Okul Aile Birliği Başkanı Tahsin Akdeniz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, turnuvanın iki grupta 15 Mart - 23 Nisan tarihleri arasında devam edeceğini bildirdi.
     Manisa Valiliği tarafından başlatılan 251 Bin Dev Öğrenci Kampanyasına destek olma amacıyla turnuvayı düzenlediklerini bildiren Akdeniz, Turnuvadan elde edilecek gelirin bir bölümünü kampanyaya destek olarak vereceğiz, kalan kısmını ise okulumuzun ihtiyaçlarının giderilmesi için kullanacağız dedi.
     Okul Müdürü Adem Çelik ise, bu yıl turnuvanın ikincisinin düzenlendiğini belirterek, amaçlarının turnuvayla birlikte ilçede spor sevgisini, dostluğu geleneksel hale getirmek olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Mehmet Akif Sarıhan / Serdar Yılmaz
     yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Sarıgölden 251 Bin Dev Öğrenci Kampanyasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER