Sarkıcı Alihanın ölümle tehdit edildiği iddiası

Sarkıcı Alihanın ölümle tehdit edildiği iddiası -Bursada evine gelen 4 kişi tarafından ölümle tehdit edildiğini öne süren Alihan, savcılığa suç duyurusunda bulundu


BURSA (A.A) - Şarkıcı Alihan, Bursada evine gelen 4 kişi tarafından ölümle tehdit edildiğini öne sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.
     Alihan, Bursa Adliyesi önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, dün gece yarısı evine gelen 4 kişi tarafından ölümle tehdit edildiğini öne sürdü.
     İstanbulda eski çalıştığı bir arkadaşının 4 kişiyi evine gönderdiğini, can güvenliğinin tehlikede olduğunu iddia eden Alihan, şunları kaydetti:
     Bu 4 kişi zorla bulunduğum eve girmek istedi. Beni ölümle tehdit ettiler. Ben de emniyete şikayette bulundum. Fakat bu kişiler ifadeleri alındıktan sonra serbest kaldılar. Benim şu an can güvenliğim tehlikede. Bu kişilerden şikayetçiyim. Türkiye Cumhuriyeti devleti bir hukuk devletidir. Kimse kimsenin kapısını zorla tehditkar bir şekilde kırarcasına çalamaz. Eğer ben kapıyı açmış olsam, o kişiler ya bana, ya da ben onlara zarar vermiştim. Böyle bir şey mi olması gerekiyordu- Müthiş derecede sahipsiz bırakıldım. Bu olayda ben yalnızım ve adalete güveniyorum.
     Evine gelip kendisini tehdit eden kişilerin ifadeleri aldıktan sonra serbest bırakılarak İstanbula geri döndüğünü ileri süren Alihan, Ben de bu kişileri şikayet etmek için adliyeye geldim. Çok zor durumdayım, ölüm tehdidi alıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir : Cem Şan
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Sarkıcı Alihanın ölümle tehdit edildiği iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER