SASKİden Sapanca Gölünü besleyen derelere bakım

SASKİden Sapanca Gölünü besleyen derelere bakım çalışması


SAKARYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Sapanca Gölünü besleyen derelerde temizlik çalışmaları yapıldığı belirtildi.
     SASKİden yapılan açıklamada, Sapanca Gölünü besleyen derelerden Sarp Deresinde yürütülen temizlik çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.
     Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     SASKİ olarak Sapanca Gölünü besleyen derelerde yürütmüş olduğumuz temizlik çalışmaları sürüyor. Yılın tüm zamanlarında belirli bir program çerçevesinde gerçekleştirmiş olduğumuz temizlik çalışmaları kapsamında, Sarp Deresinin ardından Keçi Deresinde temizlik çalışmalarına başladı. Keçi Deresinin tamamlanmasının ardından ise Kurtköy ve Yanık Derelerinde de süratle temizlik çalışmalarına başlanacak
     Kış aylarının gelmesiyle birlikte sel riskinin arttığına dikkat çekilen açıklamada, Yağışlı bir döneme girilmesi nedeniyle dere temizlikleri büyük önem arz ediyor. Yoğun yağışlarda derelerde taşkın yaşanmaması ve atılan atıkların su kalitesine olumsuz etkisi olmaması için dere temizliklerine büyük önem vermekteyiz ifadelerine yer verildi.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber SASKİden Sapanca Gölünü besleyen derelere bakım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER