SBS Türkiye ikincisi Ünüvardan Rektör Laçinere

SBS Türkiye ikincisi Ünüvardan Rektör Laçinere ziyaret


ÇANAKKALE (A.A) - İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavında (SBS) Türkiye ikinciliğini kazanan Cem Ünüvar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Prof. Dr. Sedat Laçineri ziyaret etti.
     Annesi ÇOMÜ Sağlık Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Rebiye Ünüvar ile Rektör Laçineri ziyaret eden başarılı öğrenci, hedefleri ve seçimleri hakkında fikir alış verişinde bulundu.
     Prof. Dr. Sedat Laçinerin Cem Ünüvarın hem Çanakkalenin hem Türkiyenin hem de kendileri için gurur kaynadığı olduğunu belirterek, Önünde uzun bir süreç var ve bu süreçte hep başarılara imza atacağından şüphem yok. Seçeceği okulların köklü olması, güçlü bir geçmişe sahip olması çok önemli dedi.
     Ünüvar ise Rektör Laçinere teşekkür edip, Eğitimimle ilgili son kararı henüz almadık. Fen bilimlerine yatkın olsam da sosyal bilimler alanında da meslek edinebilirim. Adaletin sağlanmasını istiyorum. Adaleti sağlamak için savcı olabilirim, yazar olabilirim. Öncelikli amacım doğru liseyi ve akabinde doğru üniversiteyi bulabilmek diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber SBS Türkiye ikincisi Ünüvardan Rektör Laçinere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER