Şehir dergisi, 72inci sayısına ulaştı

Şehir dergisi, 72inci sayısına ulaştı


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakın kültür ve edebiyat dergisi Şehir, 72. sayısına ulaştı.
     Sahipliğini ve genel yayın yönetmenliğini İbrahim Tığın yaptığı 28 sayfalık kültür ve edebiyat dergisi Şehirde, birçok yazarın edebiyat üzerine yazılarının yanı sıra, öykü ve yeni çıkacak olan Ali Rıza Karsın Atların Kardeşliği romanından bir kesit yer alıyor.
     Derginin bu sayısında İbrahim Tığın İstanbul Sanat Ortamı ve Sait Faik, M. Sadık Kırımlının Şiirin Aşk Kavramıyla Bağlantısı, Bünyamin Duralinin Sevgiliye Mektuplar/Uğur Mumcu Ve..., Ahmet Günbaşın Zehirli Mantarlar, Fahrettin Koyuncunun Kitaplar Arasında, Timuçin Özyüreklinin Zamana Direnen Kitaplar: Derin Uğultu, Hasan Akarsunun Anayurt Oteli, Osman Günay Yaralıyız Hepimiz gibi kitap tanıtım yazılarının yanı sıra Fesih Vuralın Kapı, Atilla İnanın Evdeki Alarm Sistemi, Mehmet Önderin Dedem Keyfi Karınca, Sevilay Özyürekin Düşler Ağlıyor Gözlerime isimli öyküleri ve Abdullah Şanalın Güzel Okulum, Metin Kayanın Safa Geldiiiz... isimli anı-anlatı yazıları ön plana çıkıyor.
     Dergide ayrıca, Nalan Çelikin Aynalı Süpürge, Asım Öztürkün Yer Yok Karanlığa, İlker Görenin Küçük Şeyler Adına, Hidayet Karakuşun Denizin Sözcüleri/Gagası Bağlı Kuş/Gümüş Sözcükler/Pinokyonun Kız Kardeşi, Mehmet Ercanın Ah Güzeller, Hatice Yanıkın Annemden Döndüm, İhsan Topçunun Aşk Bu İşte/Heykel Kız/Teğet/Aşka Özgü, A. Kemal Hızıroğlunun Çevrilmeyen Diller, Bülent Güldalın Hayatın Sesi ve Ertuğrul Oğuzun Ona Çok Uzak Ya isimli şiirleri yer alıyor.
    
     Muhabir: İbrahim Tığ / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Berin Alpaslan
<< Önceki Haber Şehir dergisi, 72inci sayısına ulaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER