Şehit aileleri ve gazilere ucuz arsa

Şehit aileleri ve gazilere ucuz arsa kararı örnek oldu -Kırşehir Belediye Meclisinin, il genelindeki şehit yakınları ve gazilere ucuz ve taksitli arsa satışı kararı alması üzerine başka illerdeki dernekler de harekete geçti (F


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediye Meclisinin, şehit yakınları ve gazilere ucuz ve taksitli arsa satışı kararı alması örnek oldu.
     Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Sarıca, düzenlediği basın toplantısında, şehit ailelerine ve gazilere her zaman yardımcı olan Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediyesine teşekkür etti.
     Kırşehir Belediye Meclisinin, şehit yakınlarına ve gazilere ucuz ve taksitli arsa satışı kararı almasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Sarıca, bu kararın başka illere de örnek olduğunu söyledi.
     Meclisin aldığı bu kararın gazete ve televizyonlarda haber olarak yayınlanmasından sonra başka illerdeki şehit derneklerinden telefonlar aldığını belirten Sarıca, "Yozgat ve Van dernek başkanları, derneğimizi arayarak bu karar ile ilgili bilgi aldılar. Aynı kararı, yaşadıkları şehirlerin belediye başkanlarından da beklediklerini, bunun için görüşme yapacaklarını ifade ettiler dedi.
     Sarıca, Kırşehir Belediye Meclisinin aldığı bir başka kararla da, şehit aileleri ve gazilerin su faturalarında yüzde 99,9luk bir indirime gidildiğini hatırlattı.
     Kırşehir Belediye Meclisi, nisan ayı toplantısında, şehit yakınları ve gazilere, düşük ücret ve taksitle arsa satışı yapılabilmesi için karar almıştı.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Şehit aileleri ve gazilere ucuz arsa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER