Şehit Asteğmen Erbay Atik anıldı

Şehit Asteğmen Erbay Atik anıldı


KIRIKKALE (A.A) - Vatan İçin Can Verenler Derneği, 1991 yılında şehit olan Jandarma Komando Asteğmen Erbay Atik için anma töreni düzenledi.
     Dernek binasında düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Belediye Başkan Vekili Halil Danacı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Okur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, şehit yakınları ile davetliler katıldı.
     Dernek Başkanı Torunlu, yaptığı konuşmada, Türk milletinin kutsal saydığı vatan topraklarının, uğruna canını veren şehitlerin kanıyla yazıldığını vurguladı.
     Türk milletinin birlik ve beraberliği, saygınlığı, şerefi, huzuru, gücü ve bağımsızlığının, şehit kavramında gizli olduğunu belirten Torunlu, şunları söyledi:
     Şehitler, milli varlığımızı sürdürme uğruna canını feda ederek kendilerinden sonra gelen yeni nesillere yaşam hakkını kazandıran unutulmaz kahramanlardır. Türk milleti, büyük fedakarlık gösteren bu kahramanları hiç bir zaman unutmayacaktır. Birlik ve bütünlüğümüzün, vatan sevgimizin ve bağımsızlığımızın ölümsüz sembolleri olan şehitlerimiz her zaman gönlümüzde yaşayacak, bizlere miras olarak bıraktıkları Türkiye Cumhuriyeti devleti sonsuza kadar yaşayacaktır. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun.
    
     Muhabir: Ahmet Yaman - Emrah Yaşar
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Şehit Asteğmen Erbay Atik anıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER