Şehit derneklerinin temsilcileri Vali Şahini ziyaret

Şehit derneklerinin temsilcileri Vali Şahini ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şube Başkanı Duran Şahin, Önce Vatan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Kıbrız, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Ailelerin Yardımlaşma Vakfı Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, Malatya Valisi Vasip Şahini ziyaret etti.
     Vali Şahinin makamındaki ziyarette konuşan Duran Şahin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Vasip Şahin de şehitlere Allahtan rahmet dileyerek, Onlara minnet borçluyuz, şükran borçluyuz. Bayrağımızı, vatanımızı, içinde yaşadığımız güzelliklere şehitlerimiz vesilesiyle, onların sayesinde sahibiz dedi.
     Şehitlerin hem milletin vicdanında hem de Allah katında en yüksek makama, mertebeye eriştiğini vurgulayan Şahin, Bize düşen onların hatıralarını sürekli taze tutmak. Onlara sürekli şükranlarımızı ifade etmek, dua etmek ve kalmışsa geride yakınları, onlara sahip çıkmak ifadelerini kullandı.
     Şahin, şehit ailelerine sabır, dernek temsilcilerine de çalışmalarında başarılar diledi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Cqşkun
<< Önceki Haber Şehit derneklerinin temsilcileri Vali Şahini ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER