Şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu

Şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu -Afyonkarahisar Valiliği tarafından bu yıl ikincisi verilen iftarda yemeğinde şehit ve gazi aileleri bir araya geldi -Vali Balkanlıoğlu: Ben bu memleket için seve seve canını veren fedakar şeh


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Valiliği tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl ikincisi verilen iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleri bir araya geldi.
     Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, belediye sosyal tesislerinde verilen yemekte yaptığı konuşmada, memleketimizin kurulduğu günden bu güne kadara sayısız savaşlar işgaller yaşadığını binlerce şehit verildiğini ve vermeye de devam ettiğini söyledi.
     Stratejik bölgede olduğumuz için sadece teröristlerle değil, bütün dünya ülkeleriyle savaş halinde olunduğunu ifade eden Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:
     Bizim asıl yapmamız gereken bu oyunu bozmak, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmektir. Hangi partiden olursa olsun, hangi memleketten olursak olalım bu memlekette yaşıyoruz hepimiz... Müslümanız ve büyük bir toplumuz. Dolayısıyla birlik ve beraberliğimiz muhafaza etmek zorundayız. Aksi halde bu terör belası biter başka birşey çıkarırlar. Ben bu memleket için seve seve canını veren fedakar şehitlerimiz ve onların şahadetini sabırla ve metanetle karşılayan çok fedakar olan sevgili şehit ailelerimize bir kez daha minnet ve şükranlarımı arz ediyorum. Onlar sadece şehitlerimizin anne babası değil, hepimizin anne babasıdır. Dolayısıyla sizin her türlü talep ve istekleriniz bizim için emirdir. Hepimiz bu memleket için seve seve canımızı feda etmeye hazırız.
     Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da, şehit ve gazi aileleriyle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, önümüzdeki dönemde daha güzel mekanlarda bir araya gelmek için çalışmalar yaptıklarını bildirdi.
     İftar yemeğini, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlunun eşi Esma Balkanlıoğlu, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Afyonkarahisar Alay Komutanı Kıdemli Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile şehit ve gazi aileleri katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER