Şehitkamilde tekvandocular

Şehitkamilde tekvandocular başarıdan başarıya koşuyor


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Tekvando Federasyonunun düzenlediği yarışma ve şampiyonalardan birçok dereceyle ayrılan Şehitkamil Belediyespor Tekvando Takımı, başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamilin başarılı sporcuları Erzurum ve Sivas illerinde gerçekleştirilen turnuvalarda Türkiye ikinciliği ve bölge üçüncülüğü elde etti.
     Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonasında 59 kiloda Gizem Nur Albayram Türkiye ikinciliği elde ederken, Erzurumda gerçekleştirilen GAP Spor Oyunları Bölge Şampiyonasında genç erkekler kategorisinde 59 kiloda yarışan Hakan Dikbaş da bölge üçüncülüğünü kazandı.
     Genç Sporcular madalyalarını antrenman esnasında Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldızın elinden aldı.
     Şehitkamil Belediyesi 2012 Yaz Tekvando Spor Okulu çalışmalarını izleyen Musa Yıldız, minik ve küçük yaş kategorisinde eğitim gören sporcularla sohbet etti. Şampiyonalarda dereceye giren sporcuları da madalyayla ödüllendiren Yıldız, Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlunun bölgemize kazandırdığı yeni sportif tesisler sayesinde bu alandaki başarı grafiğimiz her geçen gün yükseliyor. Tekvando branşında şu an Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde, Aydın Tepe Soysal Tesisinde ve Gazikent Sosyal Tesisinde yüzlerce sporcuya eğitim veriliyor. İlçemizin üç ayrı bölgesinde açılan tekvando okulları bu branşa olan ilginin artmasına vesile oluyor dedi.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Şehitkamilde tekvandocular Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER