Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu:

Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu: -Diğer ilçelerimizde de imkanlar dahilinde faaliyette bulunmaya gayret gösteriyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Karkamış Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan ile birlikte Şehitkamil Belediyesi tarafından hizmete açılan Karkamış Sosyal Tesisini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, tesisteki taziye evini de ziyaret eden Fadıloğlu, cenazesi olan vatandaşlara başsağlığı dileğinde bulundu. Bir süre taziye evindeki vatandaşlarla sohbet eden Fadıloğlu, tesisin hizmet akışı hakkında bilgi aldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Fadıloğlu, şehrin hangi noktasında olursa olsun, kaynakları milletin emrinde kullanmaya gayret gösterdiklerini belirtti.
     Fadıloğlu,Belediye başkanımızla daha önceki konuşmamızda burada taziye evine ihtiyaç olduğu söylenmişti. O konuda gerekli çalışmaları yaptık. Başkanımızın gösterdiği yerde planını yaparak yapımını gerçekleştirdik. Şu anda milletimize hizmet ediyor. Biz Şehitkamilin ihtiyaçları dışında diğer ilçelerimizde de imkanlar dahilinde faaliyette bulunmaya gayret gösteriyoruz. Milletimize hayırlı uğurlu olsun ifadelerini kullandı.
     Fadıloğlunun ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kocaaslan ise tesis ve taziye evine çok ihtiyaçları olduğunu ifade ederek Fadıloğluna teşekkür etti.
     Ziyaret sonrasında vatandaşlar Fadıloğluna yaptırdığı sosyal tesis için teşekkür etti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER