Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Afyonkarahisardaki patlamada şehit olan Onbaşı Ahmet Sandalcının cenazesi Kırıkkalede toprağa verildi


KIRIKKALE (A.A) - Afyonkarahisarda askeri mühimmat deposundaki patlamada şehit olan Onbaşı Ahmet Sandalcının cenazesi, memleketi Kırıkkalede toprağa verildi.
     Şehit Onbaşı Ahmet Sandalcının cenazesi, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) düzenlenen törenin ardından, Kırıkkale Güzeltepe Mahallesi Ergenekon Caddesindeki baba evine getirildi.
     Bu sırada göz yaşlarına hakim olamayan anne Hacer Sandalcı ve şehidin kız kardeşi Göksun Sandalcıyı yakınları teskin etmeye çalıştı. İl Müftü Yardımcısı Sadullah Beki, helallik isteyerek şehitler için dua okudu.
     Şehit Ahmet Sandalcının cenazesi, daha sonra törenin yapılacağı Nokta Camiine getirildi. Anne Hacer Sandalcı ve Göksun Sandalcının tabuta sarılarak şehidin fotoğrafını öpmesi, törene katılanları duygulandırdı.
     Şehit Onbaşı Ahmet Sandalcının cenazesi, kılınan cenaze namazından sonra Kırıkkale Şehitliğinde toprağa verildi.
     Törene şehidin ailesi ve yakınları, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Emrah Yaşarı / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER