Sendikada üyesinin ailesine maddi yardım

Sendikada üyesinin ailesine maddi yardım


KASTAMONU (A.A) - Araç ilçesinde cinayete kurban giden Memur-Sen Üyesi Musa Şerbetçinin ailesine, sendika tarafından 15 bin liralık ferdi kaza yardımı yapıldı.
     Diyanet-Sen Kastamonu Şube Başkanı İrfan Bakır, Araç temsilcisi Süleyman Barkan ve şube yönetim kurulu üyeleri, Şerbetçinin Kuzeykentteki evini ziyaret ederek, eşi Reyhan Şerbetçiye (34) başsağlığı dileğinde bulundular.
     Bakır, ziyarette yaptığı konuşmada, Musa Şerbetçinin Haziran ayında Araçta uğradığı bir saldırı sonucu hayatını kaybettiğini belirterek, arkasında gözü yaşlı bir eş ve iki çocuk bıraktığın belirtti.
     Bağlı bulundukları Memur-Senin özel bir sigorta şirketi ile anlaşma yaparak, üyelerinin her türlü kaza ve ölümünü sigorta kapsamına aldırdığını hatırlatan Bakır, Bu sayede merhumun ailesi için 15 bin liralık kaza yardımı aldık. Gücünü üyelerinin desteğinden ve birliğinden alan Memur-Sen, örnek hizmet sendikacılığını sürdürerek iyi günde ve kötü günde üyelerinin yanında olmaya devam ediyor. Merhuma Allahtan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz dedi.
     Reyhan Şerbetçi de tazminatı çocuklarının eğitiminde kullanacağını söyledi.
     Konuşmaların ardından, Bakır tarafından 15 bin liralık çek Reyhan Şerbetçiye teslim edildi.
    
     Muhabir: Yaşar Kuru
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Sendikada üyesinin ailesine maddi yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER