Senegalli iş adamları, Sakaryada

Senegalli iş adamları, Sakaryada -Senegal Ulusal İşverenler Konfederasyonu Başkanı Cama: "Türkiye ile ilişkilerimiz daha fazla olacak ve artarak devam edecek"


SAKARYA (A.A) - Senegal Ulusal İşverenler Konfederasyonu Başkanı Mansur Cama, Türkiye ile ilişkilerinin artarak devam edeceğini söyledi.
     Senegalli iş adamları, Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD) üyeleri ile dernekte bir araya geldi.
     Cama, burada yaptığı konuşmada, ülkeler arasındaki karşılıklı yatırımları geliştirmek için Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ile protokol imzaladıklarını anlattı.
     Türkiyeye inşaat, tarım ve hizmet sektörlerini görmek, ikili ilişkileri geliştirmek için geldiklerini belirten Cama, "Türkiye ile ilişkilerimiz daha fazla olacak ve artarak devam edecek. Tekstil sektörümüzden arkadaşlarımız da bizimle buraya geldi çünkü Senegaldeki tekstil sektörünü nasıl geliştirebiliriz, bu konuda neler yapabiliriz diye çalışmalarda bulunacaklar" şeklinde konuştu.
     SAGİAD Başkanı Vecdi Çelebi ise derneğin Sakaryada 400den fazla üyesi bulunduğunu, bölgenin tarım, sanayi ve turizm alanlarında etkili olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Enes Duran - Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Senegalli iş adamları, Sakaryada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER