Serinlemek için girdiği sulama kanalında kayboldu

Serinlemek için girdiği sulama kanalında kayboldu -Eskişehirde serinlemek için girdiği sulama kanalında kaybolan genci arama çalışmaları devam ediyor


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde serinlemek için sulama kanalına giren genç, kayboldu.
     Ahmet Poyraz (19), Çamlıca Mahallesi Kanalboyu Caddesinden geçen sulama kanalında arkadaşlarıyla yüzmek için suya girdi. Bir süre sonra Poyrazın çırpınmaya başladığını gören arkadaşları, genci kurtarmayı başaramayınca durumu yetkililere bildirdi.
     Olay yerine sevk edilen polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri, Poyraza ulaşamadı. Bunun üzerine dalgıç ekiplerinden yardım istendi.
     Yaklaşık 2 saat sonra olay yerine Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir Şubesi ile Eskişehir Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri geldi. Ekipler, kanalda botla bir süre arama yaptı ancak Poyraz bulunamadı.
     Öte yandan sinir krizi geçiren Poyrazın yakınlarına 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.
     Kaybolan gencin kardeşi Mustafa Poyraz (17), kurtarma ekiplerinin geç gelmesine sinirlenerek sulama kanalına atladı. Ağabeyini bulamayan Poyraz, kendi imkanlarıyla suyun kenarına çıktı.
     Bu arada, gencin yakınlarının tepki göstermesi ve çok sayıda vatandaşın olay yerine gelmesi üzerine bölgeye Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi.
     Kaybolan genci arama çalışmaları devam ediyor.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca - Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Serinlemek için girdiği sulama kanalında kayboldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER