Sevgilisine bilboardla evlenme teklif etti

Sevgilisine bilboardla evlenme teklif etti


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli ilçesinde bilboarddan sevgilisine evlenme teklif eden genç, olumlu yanıt aldı.
     İlçede galericilik yapan Sertan Aydın (27), kız arkadaşı Özlem Oktaya sürpriz evlilik teklifinde bulunmak için günler öncesinden hazırlık yaptı.
     Erdemir caddesi Meydanbaşı güzergahında yaklaşık 4 yıl önce Oktayla tanıştığı yerde bulunan bilboardlara üzerinde kız arkadaşıyla fotoğrafı bulunan resimleri asan Aydın, Benimle evlenir misin- yazısı altında evlenme teklif etti.
     Sürpriz karşısında şaşıran Özlem Oktay, teklifi kabul etti. Evlilik teklifi, çevrede bulunan vatandaşların yanı sıra Oktay ve Aydının yakınları tarafından alkışlandı.
     Evlilik teklifi karşısında büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşadığını belirten Oktay, Çok mutlu oldum. Tüm sevdiklerimiz de burada. Hayatımın en güzel günlerinden birini yaşıyorum dedi.
     Kız arkadaşına olan büyük sevgisini herkesin görmesini istediğini ifade eden Serkan Aydın ise, Yaklaşık 4 yıl önce kız arkadaşımla tanıştığımız yerde, evlenme teklifi etmeyi hedefledim. 14 Şubat sevgililer gününde bu hedefimi gerçekleştirdim. Söylenecek bir şey yok. Ben onu çok seviyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Sevgilisine bilboardla evlenme teklif etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER