SEYMERde motivasyon konferansı

SEYMERde motivasyon konferansı


ADANA (A.A) - Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Azmi Yalçın, Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezlerinde (SEYMER) görevli yönetici ve öğretmenlere motivasyon konulu konferans verdi.
     Prof. Dr. Azmi Yalçın, Seyhan Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte, SEYMER yönetici ve öğretmenlerine, kursiyer öğrencilerle iletişim ve başarıya yönlendirmede izlenmesi gereken kuralları anlatıldı.
     Motivasyonun, insanın doğumundan itibaren başladığını belirten Yalçın, şunları kaydetti:
     Birçok motivasyon çeşidi mevcuttur. Motivasyonda geniş bir yelpaze söz konusudur. Kültürümüzü ve düşüncelerimizi doğru veya yanlış yönlendiren kamuoyunun, bunların oluşumundaki rolü büyük. Motivasyon ailede başlar, insanın çalıştığı kurumlarda devam eder, bir topluma mal olur, neticesi itibariyle de bütün insanlığı ilgilendirir. Doğru motivasyonda insanlığın yararına olabilecek keşifler elde edilirken, kötü motivasyonda kızma, kırgınlık, dargınlık, çekişme, kavga, savaş ve bütün insanlığın felaketi şeklindeki komplikasyonlar karşımıza çıkabilir. Her iki grubun da tarihte birçok örneği vardır. Bundan dolayı, toplumun her kesiminde iyi motivasyonu geliştirmek önem arz eder.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber SEYMERde motivasyon konferansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER