SGK İl Müdürü

SGK İl Müdürü-nden Kayseri SMMM Odası-na Ziyaret


KAYSERİ (A.A) - SGK İl Müdürü Mükremin Sürücü, Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoyu ziyaret etti.
     SGK İl Müdürü Mükremin Sürücünün ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirten Oda Başkanı Suat Özsoy, Göreve geldiğiniz andan itibaren birlikte etkin çalışmalar yürütmekteyiz. Bu çalışmaların, Devlet-Oda ilişkilerinin düzenli yürütülmesi açısından da devam etmesi son derece önemli. Meslek mensupları olarak devlete karşı görev ve sorumlulukların eksiksiz yerine getirilmesi, yeni uygulamaların görüşülmesi ve karşılıklı taleplerin iletilmesi açısından birlikte hareket etmenin son derece faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu konuya verdiği önemden ve çalışmalarından dolayı Müdürümüze teşekkür ediyoruz diye konuştu.
     SGK İl Müdürü Mükremin Sürücü ise, Kayseri SMMM Odası Başkanı Suat Özsoya ve Yönetim Kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, birlikte çalışmanın kurum açısından da önem arz ettiğini ve yakın zamanda SGK Kurum Başkanlığı ile Kayseri SMMM Odasının birlikte çalışacaklarını ifade etti.
    
     Yayıncı: İsmail İçer

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER