Siirtte Valilik Kupası halı saha turnuvası

Siirtte Valilik Kupası halı saha turnuvası sona erdi


SİİRT (A.A) - Siirt Valiliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen, Valilik Kupası kurumlar arası halı saha futbol turnuvası Siirt E Tipi Kapalı Ceza Ve İnfaz Koruma Müdürlüğü takımının şampiyonluğu ile sona erdi.
     Halı saha futbol turnuvasının kapanış törenine, Vali Musa Çolak, AK Parti Siirt Milletvekilli Osman Ören, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bayar, Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Taze, Baro Başkanı Cemal Acar, vali yardımcısı Gürbüz Saltaş ve Mustafa Pala, İl Emniyet Müdürü Recep Güven, İl Milli Eğitim Müdürü Davut Okçu, Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ahmet Muhtar, kamu çalışanları ve çok sayıda sporsever katıldı.
     Bilek Spor Kompleksinde yapılan final maçı, Siirt E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Evinin, Gazi İlköğretim Okulunu 4-1lik skorla yenmesi ile sonuçlandı.
     51 takımın yer aldığı turnuvada, Siirt E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Koruma Müdürlüğü şampiyon olurken, Adliye Spor ikinciliği, Gazi İlköğretim Okulu üçüncü oldu.
     Turnuvaya katılan ve destek veren tüm takımları ve ilgili kurumları tebrik eden Vali Çolak, turnuvanın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin kaynaşmasını, sporun dostluğunu, kardeşliğini, en önemlisi birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlediklerini söyledi.
     Turnuvaya umulanın üstünde bir katılım olmasının sevindirici olduğunu belirten Çolak, Sporun birleştirici, kaynaştırıcı, ruh ve fiziği geliştiren, rekabetçi, dayanışmacı bir faaliyet olduğunu unutmamalıyız. Sporun, sevgi, dostluk, barış, kardeşlik ve centilmenlik olduğunu göstermemiz gerekir dedi.
     Turnuva sonunda dereceye giren tüm takımlara kupaları ve hediyeleri Vali Çolak, Milletvekilli Ören, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Bayar ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirtte Valilik Kupası halı saha turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER