Siirt Valiliğinden amatör spor kulüplerine yardım

Siirt Valiliğinden amatör spor kulüplerine yardım


SİİRT (A.A) - Siirt Valiliğince spor kulüplerine 50 bin liralık malzeme yardımı yapıldı.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, kentteki amatör spor kulüplerine valilikçe yapılan yardımlar kapsamında Kartalspor Kulübündeki 26 sporcuya eşofman, forma, krampon ve çeşitli spor malzemeleri yardımı yapıldı.
     Yardımın ardından Kartalspor Kulübü Antrenörü Rıdvan Pelen ve beraberindeki sporcular Vali Yardımcısı Mustafa Palayı ziyaret ederek, yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.
     Vali Yardımcısı Pala, burada yaptığı açıklamada, Vali Ahmet Aydının öncülüğünde il genelindeki tüm amatör spor kulüplerine destek verdiklerini ifade ederek, ilde son zamanlarda amatör spor kulüpleri ve lisanslı sporcu sayısındaki artışın spordaki gelişmeleri beraberinde getirdiğini belirtti.
     İl genelindeki tüm spor kulüplerini önemli bulduklarını ifade eden Pala, şunları kaydetti:
     Çünkü bu kulüpler gençlerimizi bünyelerine alarak, onları kötü alışkanlıklardan korumaktalar. Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz de önemli çalışmalar yürütüyor. Milli takımda da çeşitli branşlarda mücadele eden milli sporcularımız var. Amatör spor kulüplerinin alt yapısını güçlendirmemiz durumunda, milli sporcu sayımızı daha da artırmış olacağız.
    
     Muhabir: Zekeriye Güneş / Sema Kaplan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Siirt Valiliğinden amatör spor kulüplerine yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER