Siirt Valisi Aydın:

Siirt Valisi Aydın: Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili çalışmalar Siirtte başladı


SİİRT (A.A) - Siirt Valisi Ahmet Aydın, Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili çalışmaların Siirtte başladığını söyledi.
     Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Vargün ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Edip Alan, Vali Aydını ziyaret etti.
     Vali Aydın, burada yaptığı açıklamada, Siirtin Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulanacağı iller arasında yer aldığını söyledi.
     Proje kapsamında çalışmalara başlandığını ifade eden Aydın, Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili çalışmalar Siirtte başladı. Ülkemizin geleceğini şekillendirecek, cumhuriyet tarihimizin en önemli projelerinden biri olan projede yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kentsel dönüşümün başarılı olması, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının birlik içinde, eş güdümlü ve koordineli çalışmasıyla mümkün olacaktır. Kentsel dönüşüm sürecinin, ana aktörleri yerel yönetimlerdir. Bu anlamda dönüşüm projelerinin planlamasında valilik olarak her türlü desteği vereceğiz dedi.
     Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Vargün de proje konusunda Siirtte saha çalışmalarının başlatıldığını belirtti.
     Vargün, çalışmaları aralıksız sürdürdüğünü ifade ederek, Bu kapsamda bugün Siirt Belediyesini de ziyaret ettim. Şimdi de buradayız. Bu ziyaretlerde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verme fırsatı buldum. Vatandaşlarımızın sağlıklı mekanlarda, sağlıklı çevrelerde yaşamasını sağlamak devlet olarak hepimizin görevidir diye konuştu.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber Siirt Valisi Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER