Siirtsporda Kırıkhanspor maçı hazırlıkları sürüyor

Siirtsporda Kırıkhanspor maçı hazırlıkları sürüyor


SİİRT (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor, hafta sonu oynanacak Kırıkhanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Teknik Direktör Ufuk İskender, yaptığı açıklamada, artık puan kaybetmek istemediklerini ve hesaplarını bu maçtan üç puan almak için yaptıklarını belirterek, hafta başından bu yana hazırlıklarını bu plan doğrultusunda yürüttüklerini söyledi.
     Artık puan kaybına tahammülleri kalmadığını ifade eden İskender, Bu nedenle maça sıkı şekilde hazırlanıyoruz. Çalışmalarımız hem taktik ve hem de kondisyon ağırlıklı sürüyor. Takımda önemli bir eksiğimiz yok. İdeal 11 ile sahaya çıkıp mücadele edeceğiz. Kırıkhanspor karşısında Siirtspora yakışır atak bir oyun ortaya koyacağız. Hazırlıklarımızı hafta sonuna kadar sürdüreceğiz dedi.
     Öte yandan kulübün Basın Sözcüsü Ayhan Özgen, İstanbulspor A.Ş. ve Fatih Karagümrükspor maçlarında hakemlerin yönetimi nedeniyle 5 puandan olduklarını savundu.
     Siirtsporun yakalamak istediği çıkışın engellenmek istendiğini savunan Özgen, Bu iki maçta hakemlerin kötü yönetimini gösteren görüntüler elimizde. Yetkililerin bu konu üzerinde hassasiyetle durmalarını ve bu durumların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Siirtsporda Kırıkhanspor maçı hazırlıkları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER