Siirtspor Sportif Direktörü Babaoğlu:

Siirtspor Sportif Direktörü Babaoğlu: Değişik mevkilere oyuncu transfer edeceğiz


SİİRT (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Siirtsporun sportif direktörü Benhur Babaoğlu, değişik mevkilere oyuncu transfer edeceklerini söyledi.
     Babaoğlu, yaptığı açıklamada, lige verilen arada yapacakları transferlerle takımı güçlendireceklerini, hangi mevkilere hangi futbolcuların alınması gerektiği yönünde hazırladıkları raporu yönetim kuruluna sunduklarını belirtti.
     Transfer çalışmaları kapsamında bazı futbolcularla temasa geçtiklerini, ligin ikinci yarısında düşme korkusundan uzak güçlü bir takım oluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Babaoğlu, takımı oluşturmak için de güçlü transferler yapmaları gerektiğini aktardı.
     Takımda başta defans ve orta saha olmak üzere değişik mevkilere en az 8 futbolcu almayı planladıklarını ifade eden Babaoğlu, şöyle konuştu:
     Değişik mevkilere oyuncu transfer edeceğiz. Şu anda adlarını açıklayamayacağım bazı futbolcularla prensip anlaşmasına vardık. Amacımız en kısa zamanda transferlerimizi tamamlayıp, kamp hazırlıklarına başlamak. Taraftarlarımızın ligin ikinci yarısında güçlü bir Siirtspor görmeleri için yönetim kurulumuzla var gücümüzle çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirtspor Sportif Direktörü Babaoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER