Şilinin Ankara Büyükelçisi Reyes, Zirve

Şilinin Ankara Büyükelçisi Reyes, Zirve Üniversitesini ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Şilinin Ankara Büyükelçisi Jorge Patricio Arancibia Reyes, Zirve Üniversitesini ziyaret etti.
     Üniversitenin basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, bir dizi temaslarda bulunmak için Gaziantepte bulunan Reyesi, üniversiteye girişte Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencileri karşıladı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Reyes, üniversitede en çok merak ettiği bölümün Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü olduğunu belirterek, denizi olmayan bir şehirde bölümün açılmasına şaşırdığını belirtti.
     Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile bir süre sohbet eden Reyes, Simülasyon Laboratuvarında incelemelerde bulundu.
     Zirve Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Töremen, Reyesin, Zirve Üniversitesine gerçekleştirdiği ziyaretten mutluluk duyduğunu bildirdi.
     Töremen, Zirve Üniversitesi ilklerin ve farklılıkların bir araya getirildiği kaliteli ve birebir eğitimin verilmesinin en büyük amaç edinildiği bir üniversitedir. Öğrencilerimizin sadece üniversite eğitiminde değil, staj dönemlerinde ve iş hayatlarında da onların yanındayız ve destekçileriyiz. Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerimiz bu bölümü denizi olmayan bir şehirde okuyabilirler. Fakat bizler ve akademisyenlerimiz öğrencilerimizin staj dönemlerinde onları açık denizlere gönderiyoruz. Oralarda birebir eğitim almalarını sağlıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şilinin Ankara Büyükelçisi Reyes, Zirve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER