Silopinin ilk spor merkezi hizmete girdi

Silopinin ilk spor merkezi hizmete girdi


ŞIRNAK (A.A) - Silopinin ilk spor merkezi, sporseverlerin hizmetine girdi.
     Kadın ve erkeklere ayrı salonlarda hizmet sunulan, 100 kapasiteli merkezde, spor eğitmenleri eşliğinde verilen fitnes, bady fitnes, vücut geliştirme,taebo, pilates, step, aerobik ile savunma sporlarına form tutmak isteyenler büyük ilgi gösteriyor.
     Merkez yöneticisi 2009 Türkiye Açık Siklet Bayanlar Vücut Geliştirme Şampiyonu Pınar Demiray yaptığı açıklamada, daha önce ilçede sadece otel bünyelerinde spor salonları bulunduğunu, Şırnak bölgesinde ise ilk kez böyle bir merkezin kurulduğunu söyledi.
     Salonda tüm yaş gruplarına yönelik spor ve egzersiz programları yer aldığını ifade eden Demiray, Spor merkezinde fitnes, vücut geliştirme, taebo, pilates, step, aerobik ve jimnastiğin yanı sıra isteyen vatandaşlara hapkido dersi de veriliyor. Zayıflamak isteyen bayanlara uzman antrenör nezaretinde aletli egzersiz programı uygulanıyor dedi.
     Sağlıklı bir yaşam için sporun şart olduğunu belirten Demiray, merkezin 8.00- 22.00 saatleri arasında hizmet verdiğini anlattı.
     Demiray, merkezin yeni açılması nedeniyle, vatandaşlara özel ücret ve abonelik sistemi uygulandığını bildirdi.
     Spor yapma imkanı bulan vatandaşlar da, Silopide böyle bir merkezin açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
    
     Muhabir: Mehmet Demirhan / Nail Kadırhan / Meral Özdemir
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Silopinin ilk spor merkezi hizmete girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER