Sınav stresini denizde attılar

Sınav stresini denizde attılar -LYSde ter döken öğrenciler sınavın stresini Akyakada denize girerek attı


MUĞLA (A.A) - Üniversite adaylarının katıldığı Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) ter döken öğrenciler, sınavın stresini Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde denize girerek attı.
     Hava sıcaklığının 38 derece ölçüldüğü Akyakada sınavdan çıkan öğrenciler aileleriyle gittikleri denizin keyfini çıkardı. Akyaka sahilini dolduran yerli ve yabancı turistler de sahilde güneşlenip, Egenin serin sularında serinleme imkanı buldu.
     Sınavdan çıkan öğrencilerin bir kısmı plajda top oynamayı tercih ederken, bir kısmı ise iskele ve kayaların üzerinden denize atladılar.
     Sınavda yaklaşık 2 saat boyunca yoğun stres altında olduğunu belirten Hakan Altındağ, AA muhabirine, sınav stresini arkadaşlarıyla denize girerek attıklarını söyledi.
     Altındağ, bir yıldan bu yana sınava yoğun şekilde hazırlandığını belirterek, Sınav biter bitmez deniz şortumu ve havlumu alarak Akyakaya geldim. Arkadaşlarımla Akyakanın serin sularında sınavın stresini atıyorum dedi.
     Osman Yiğit Köroğlu ise sınav ve kentteki kalabalığın stresini iyice artırdığını ifade ederek, yaz sezonu boyunca sınavın stresini gezerek atmayı planladığını belirtti.
     Akyakada arkadaşlarıyla denize girdiğini, kano ve tekne gezintilerine çıktığını anlatan Köroğlu, Sınavın stresini unutmak için arkadaşlarımla aklımıza ne geldiyse yaptık. Bir yıl boyunca yoğun şekilde çalıştığımız sınavın stresini bir günde attım diye konuştu.
     Öte yandan, Akyakada tatilini sürdüren yerli ve yabancı turistlerin bazıları da günübirlik tur tekneleri ile Gökova Körfezinin mavisiyle ünlü koylarını gezdi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Sınav stresini denizde attılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER