Şırnakta askerleri taşıyan aracın devrilmesi

Şırnakta askerleri taşıyan aracın devrilmesi -Şehit uzman çavuş Ustaoğlunun Kurşunludaki evinde yas var -Baba Ustaoğlu: Oğlumun Hatayda iki yıl daha kalabilme yetkisi vardı ama şark hizmetini tamamlamak için bölgeye


ÇANKIRI (A.A) - Şırnakın Uludere ilçesinde minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan uzman çavuş Murat Ustaoğlunun Çankırının Kurşunlu ilçesindeki evinde yas var.
     Şırnakın Uludere ilçesinde minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan jandarma uzman Çavuş Ustaoğlunun, Kurşunlu ilçesine bağlı Sumucak köyünde oturan ailesine acı haberi askeri yetkililer verdi.
     Olayın duyulmasının ardından çok sayıda kişi aileye başsağlığı dileklerini iletmek için Türk bayrağı asılan eve gitti.
     Baba Cengiz Ustaoğlu, oğlunun Hatayın Dörtyol ilçesinde görevliyken 15 gün önce kendi isteğiyle bölgeye gittiğini belirterek, Oğlumun Hatayda iki yıl daha kalabilme yetkisi vardı ama şark hizmetini tamamlamak için bölgeye kendi isteğiyle gitti. Vatan sağolsun dedi.
     Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu da ilçenin son üç ayda ikinci şehidini verdiğini ifade ederek, Şırnaktan haber bekliyoruz. Şu ana kadar bize gelen bir bilgi yok. Kesin olmamak kaydıyla şehidimizin yarın ilçeye gelmesi bekleniyor. Geldiğinde Sumucak köyünde defnedilecek diye konuştu.
     Şehit Jandarma Uzman Çavuş Murat Ustaoğlunun 2si kız 3 erkek kardeşinin bulunduğu ve bekar olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Özgür Alantor / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Şırnakta askerleri taşıyan aracın devrilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER