Şırnaktaki çatışma

Şırnaktaki çatışma -Beytüşşebapta teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilirin baba evinde yas var


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Beytüşşebap ilçesinde, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilirin (26) Kahramanmaraştaki baba evinde yas var.
     Piyade Uzman Çavuş İşbilirin şehit olduğu haberi, Piri Reis Mahallesinde oturan eşi Zübeyde İşbilire Merkez Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmet Demirgürelli tarafından verildi.
     Merkeze bağlı Saygılı köyünde yaşayan anne Zeynep İşbilir de şehit haberini aldıktan sonra aynı mahallede ikamet eden oğlu Mehmet İşbilirin evine geldi. Şehidin yakınları mahalleye Türk bayrakları astı.
     Şehidin ağabeyi Mehmet İşbilir, kardeşinin geçici görevle Şırnakta bulunduğunu belirterek, Vatan sağ olsun, yapacak bir şey yok dedi.
     Şehidin polis müfettişi olan amcası Cumali İşbilir de yeğeninin 5 yıllık uzman çavuş olduğunu belirterek, Kendisiyle bir ay önce telefonla konuştum. Tayininin Karsa çıktığını söylemişti. 15 Ağustosta yeni görev yerine gideceğini bana bildirmişti. Bunlar bizi üzüyor. Söyleyecek çok şeyimiz var ama üzüntüden bir şey söyleyemiyorum şeklinde konuştu.
     Bolu Komando Tugayında görevli olan şehit Piyade Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilirin, 6sı kız, 11 kardeşinin olduğu ve baba Halil İşbilirin 2010 yılında hayatını kaybettiği öğrenildi.
     Evli ve 4 yaşında bir kız çocuğu olan şehit İşbilirin cenazesinin, ikindi namazının ardından merkeze bağlı Saygılı köyünden toprağa verileceği bildirildi.
     Piyade Uzman Çavuş İşbilir, dün akşam saatlerinde Şırnakın Beytüşşebap ilçesi Kerkur Tepe mevkisinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada yaralanmış, askeri helikopterle götürüldüğü Şırnak Askeri Hastanesinde şehit düşmüştü.
    
     Muhabir: İsmail Hakkı Demir / Ahmet Caner Baysal / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şırnaktaki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER